Wandelen: voor elk wat wils!

Meer dan 130 gevarieerde wandeltochten

Ontdek Spanje op een heel andere manier. Kom op plekjes waar U anders zelden of nooit komt o.a. in het vogelnatuurgebied Aiquamolls of aan de vuurtoren Cap de Crues met zijn tot de verbeelding sprekende rotsformaties, langs de grillige baaienkust van de Costa Brava, in de fruitstreek van de Ampurdan, hogerop in de uitlopers van de PyreneeŽn, het vulkanisch gebied Garrotxa, naar het stuwmeer van Boadella díEmpodŠ, de canyon van Sadernes, enz.
  • Voor de gewone vrijetijdswandelaar: zeer vlakke tochten doorheen de fruitstreek in de vlakte van de Ampurdan. Hier vind je de bekende appel- en peersoorten, perziken, amandel- en okkernoten, enz.
  • Voor de sportieve wandelaar: de wat meer heuvelachtige tochten doorheen landbouwgebied afgewisseld met bos- en heidegebied of wandelen langs de stranden.
  • Voor de ervaren wandelaar: bergwandeltochten waarbij je op bepaalde stukken steil moet klimmen of dalen. Let wel op deze tochten hebben nog steeds het wandelniveau. Dus geen bergbeklimming. Wandelstokken zijn hier een extra luxe, maar zeker geen must!
  • Voor de durvers: in bepaalde periodes kan je zelfs sneeuwwandeltochten maken in de PyreneeŽn. We kunnen dan met een tandradtreintje naar hoger gelegen gebieden klimmen om dan te voet terug te dalen langs mooie bergpaadjes.
Van korte wandeltochten tot ganse dagtochten (van 2 uur tot 10 uur) (van 4 km. tot 25 km. )

Wandeltochten in de directe omgeving (te vertrekken van op het appartement) en wandeltochten waar je met de auto naar toe moet rijden (afstand van 6 km. tot 50 km.)

Alle wandeltochten: zeer gedetailleerd uitgewerkt

Wanneer je met de auto naar het beginpunt van de wandeltocht moet rijden is een gedetailleerde wegbeschrijving toegevoegd.
Elke wandeltocht is concreet uitgeschreven. Deze routebeschrijving is gecombineerd met herkenningfoto.s. Elk tocht bevat een gedetailleerd plan op schaal 1/25.000 (stafkaart)

Hier vind je een voorbeeldje toegevoegd van zulke wandeltocht.