Gastgezinformule

Wat houdt de gastgezinformule in?
Gegarandeerd een zeer lage verblijfprijs omdat we de gastgezinformule toepassen.
NIET vergelijkbaar met een hotel- of B&B-formule.
WEL vergelijkbaar met de situatie waarbij U familie, kennissen, Ö bij Uw thuis te gast zou hebben voor een bepaalde tijd.
U beschikt over een ruime 2-persoonsslaapkamer met wasgelegenheid op de slaapkamer. De andere faciliteiten in de woonst zoals living, terras, badkamer en wc. zijn gemeenschappelijk in gebruik.
WEL inbegrepen: Verblijfskosten all in: eten en drank, beddegoed en handdoeken en poetsen. (Avondeten: de dag voordien maakt U een keuze uit een aantal driegangenmenuís: vismenu, deegwarenmenu, kaassausmenu, typisch Belgisch menu, kipmenu, Spaans menu, enz.) Koken een passie voor jou? Mogelijkheid om de voorgestelde menuís onder begeleiding te leren klaar maken. Menuís worden op papier gezet zodat U deze thuis zelf nog eens kan bereiden. NIET inbegrepen: de heen- en terugreis, inkomgelden voor o.a. musea en huren van een fiets bij plaatselijk fietsverhuurbedrijf.
Welke inhoudelijke voorkeur geniet je vakantie?
U kan kiezen uit de wandel- en/of fietsformule, cultuurformule of een combinatie. Natuurlijk kunnen we Ampuriabrava ook eens verkennen of een uitje op het strand doen. Alles wordt op voorhand besproken.
Zie rubriek:
  • Ampuriabrava
  • Cultuur
  • Wandelen
  • Fietsen
Al deze formules kunnen, zonder meerkost, onder begeleiding gedaan worden.
Maar tevens kan U alles ook op eigen houtje doen. Dan krijgt U de gedetailleerde informatie zoals routebeschrijving, enz. mee.
Alles bespreken we de dag voordien.